2008-08-19

Snart tävling igen!

Tre dagar kvar till tävling. Toppen har kommit tillbaka. Vi kommer även att byta vattenpump och termostat för säkerhets skull. Men tyvärr kvarstår mysteriet med varför den gick varm i Motala. Nu när vi har monterat ihop den skall vi göra en ordentlig provkörning innan det bär av till Boden. För övrigt har vi bytt till "racing" bromsvätska som har högre kokpunkt än den vi kört på innan. Detta för att bromspedalen börjar kännas mjuk i slutet på de längre sträckorna. (Jag kanske bromsar för mycket??)

Det skall bli spännande i helgen. 11 mil ss på två dagar, och dessutom körning i mörker! Det är lika mycket som i en hel SM-tävling. Stenkård konkurrens också med många av distriktets åkare på startlinjen samt ett antal tillresta.

Själv har jag lyckats med att få feber såhär lämpligt innan tävling. Tack vare mina duktiga mekaniker Erik och Adam så kommer vi ändå att få bilen klar i god tid innan det är dags att dra iväg på fredag förmiddag. Tyvärr jobbar Adam i helgen så Erik får troligen dra hela servicelasset. Vi har dock lagt ut några krokar till vikariemekkar.

//Krister

Inga kommentarer: